NAJLEPŠE SMS PORUKE ZA BADNJI DAN: Čestitajte Badnje jutro, Badnji dan i Badnje veče na originalan i poseban način!

06 January 2017

Neka vaše božićne čestitke budu originalne i jedinstvene, u duhu najvećeg hriščanskog praznika! Izdvojili smo za vas po 10 najlepših SMS poruka za Badnje jutro, Badnji dan i Badnje veče.

sms poruke za Badnji dan

Čestitke za Badnje jutro:

1. Svanulo je jutro belo, ne spavaju grad ni selo, jer danas i staro i mlado, po badnjak ide rado. Nek’ i tebi ova grančica sveta donese puno berićeta, ljubav, zravlje, sreću, i radost od svega veću. Srećno Badnje jutro!

2. Božićne vatre u srcu plamte, zdravlje i sreća neka te prate, a svako novo sutra, neka ti budi radost Badnjega jutra, i srećan ti Bozić sutra.

3. Evo ponovo najlepšeg jutra, Hristovo rođenje slavi se sutra! Kreni po Badnjak brzo se vrati i ispred kuće drvo uspravi. Srećno Badnje jutro domaćine!

4. Za vernika nema veće sreće, kad u šumu po badnjak se kreće, tad se skupi i staro i mlado po badnjak se uvek išlo rado. Običaji to su od davnina, prenose se sa oca na sina. Ti sad imaš obavezu svetu, da preneseš svome detetu. Da poštuje veru, Boga i da voli bližnjeg svoga.

5. Svanulo je jutro, od svih jutara bolje, želim vam sreću, snage i volje. Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga života. Srećno Badnje jutro.

NAJLEPŠE SMS PORUKE ZA BADNJI DAN: Čestitajte Badnje jutro, Badnji dan i Badnje veče na originalan i poseban način!
loading...
Komentari
Inicijalizacija u toku...
Najnoviji članci