Ево још једног корисног рецепта уз помоћ кога ћете употпунити вашу зимницу.
Сви знамо да су производи купљени у продавницама препуни конзерванса и вештачких састојака, зато вам дајемо одличан и проверен рецепт за домаћи кечап.
За домаћи кечап вам је потребно:
4 литре парадајз чорбе
120 гр густина
200 гр шећера
80 гр соли
шољица сирћета
пола кесице оригана
Начин припреме:
Од 4 литре чорбе, одвојити пола литре, да буде хладна и смешати са свим осталим састојцима. Преосталу чорбу кувати пола сата па додати размућену масу, кувати све заједно 10 минута уз повремено мешање. Ако планирате да вам дуже стоји можете ставити један конзерванс.
Pročitajte i Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->