Здравији и укуснији од купљеног: Направите сами домаћи кечап

Ево још једног корисног рецепта уз помоћ кога ћете употпунити вашу зимницу.

Сви знамо да су производи купљени у продавницама препуни конзерванса и вештачких састојака, зато вам дајемо одличан и проверен рецепт за домаћи кечап.

За домаћи кечап вам је потребно:

4 литре парадајз чорбе

120 гр густина

200 гр шећера

Pročitajte i  Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке

80 гр соли

шољица сирћета

пола кесице оригана

Начин припреме:

Од 4 литре чорбе, одвојити пола литре, да буде хладна и смешати са свим осталим састојцима. Преосталу чорбу кувати пола сата па додати размућену масу, кувати све заједно 10 минута уз повремено мешање. Ако планирате да вам дуже стоји можете ставити један конзерванс.

Pročitajte i  Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке

Почнимо са чињеницом да је јело под називом „риба...

Боља него француска: Војвођански рецепт за гушчију паштету

Ово луксузно јело које је у понуди најелитнијих ресторана...

Марикин колач са јабукама: Рецепт са Палића стар преко 100 година

Лагана и укусна посластица коју је госпођа Марика пронашла...

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...