Ако видите КРСТИЋ на улици, НИКАКО га не узимајте – Ево и зашто!

0
1993

Људи у журби или непажњи губе различите предмете, који одлете низ улицу, право пред ноге случајном пролазнику.

У зависности од тога шта је некоме испало, људи имају обичај да те ствари покупе са улице и однесу кући, продају, чувају…

Ипак, постоје ствари које никада не би требало да узимате са улице!

Ручни сат

Не треба га узимати јер се верује да ручни сат са собом носи све оно што носи и власник. Али, са сатом нећете привући таленте и фино финансијско стање, већ само невоље које је власник имао. Најопасније ствари носе сатови који су стали.

Pročitajte i  Како су Срби добијали имена: Неког је штитило од нечистих сила, а неки су ЧАК скривали своје право име

Чешаљ

Пре свега, не треба их узимати с улице из хигијенских разлога. Други разлог је, поново, интимна повезаност са власником. Kад туђим чешљем прођете кроз своју косу, верује се да узимате све проблеме и лоше мисли које су пролазиле кроз главу правог власника. Иначе, чешљеви се сматрају једним од најчешће коришћених предмета у црној магији.

Огледалце

Генерално се сматра једним од мистичних предмета – ако га сломите, узимате на себе 7 година несеће. Kажу да не ваља ни да се огледате у напуклом или сломљеном огледалу. Са туђим, ствар ће бити још гора.

Pročitajte i  Духовски понедељак: Девојке данас треба да исплету венац, а ОВУ СТВАР НИКАКО не узимајте у руке!

Kључеви

Неважно да ли је у питању усамљен кључ или свежањ. Пре свега, нису вам ни за шта потребни, а друго, такође су један од предмета који се често користи у црној магији, како би се повезала са кућом. Зато нипошто не треба да уносите туђи кључ у свој дом.

Kрстић

Kроз изгубљени крст преузимате и крст судбине особе која га је изгубила.

Златан накит

Прва мисао људи који на улици пронађу златан накит јесте да га продају. Ипак, ако су у питању минђуше, прстење, ланчићи или наруквице које је особа дуго носила, у њима се накупила сва негативност и све лоше што је особа у животу доживела. Уместо инстант новца, узећете све несреће правог власника.

Pročitajte i  Ово српско село живи од метларства, а метле путују чак до Јужне Америке

Новчићи

Често се на улици може видети изгубљена кованица. Иако је људи често сматрају знаком среће и због тога узимају, метал заправо упија негативност, па са изгубљеном кованицом можете узети нешто много теже од “знака за прилив новца”.

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име