Ако имате ОВО у кући, имате БЛАГОСТАЊЕ – Ствари које се буквално никада не бацају из дома!

0
2333

Много смо писали о стварима које се не задржавају у кући, тј. које морате бацити како бисте привукли благостање у кућу.

Међутим, постоје и они предмети који зраче добром енергијом и које увек морате чувати у вашем дому како бисте имали срећу.

Ово је топ 6 ствари које никад не смете да избаците из куће:

1. Хлеб

Хлеб се у многим културама, па и код нас, сматра светом храном. Симболизује срећу и благостање, па је забрањено бацати га. Боље је осушити га и мрвице дати птицама него бацати комаде хлеба.

Pročitajte i  Претворите сиротињски ручак у специјалитет куће: 7 јела од кромпира за која вам нико неће поверовати колико сте новца дали за састојке

2. Со

Со се третира исто као хлеб. Поред тога се не саветује да је позајмљујете никоме, јер тако благостање излази из куће.

3. Одсечени нокти или коса

Kоса и нокти су према црној магији најпогоднији за прављење лоше карме. Стога их замотајте у марамицу и одложите у канту. Не смете да их расипате око куће.

Pročitajte i  Како се правилно слави Свети Трифун? Срби га обожавају и обележавају на ПОСЕБАН начин

4. Фотографије

Можете уништити само оне фотографије које приказују ваше непријатеље и под условом да нисте са њима на сликама, у супротном ризикујете да привучете болести и друге проблеме.

5. Сат

Сат је енергетски повезан са власником и можете озбиљно наудити особи чији сат уништите. Можете бацити само оне сатове који се не могу поправити.

Pročitajte i  „Сломљени крст у мутној води…“ Дуго се мислило да је чувена песма о Дражи Михајловићу, а заправо је о заборваљеном српском принцу и његовим ВЕЛИКИМ ДЕЛИМА о којима се мало зна

6. Новчаник

Новчаник је финансијски талисман, па чак и ако је безвредан, немојте га бацати. Kад купите нови новчаник, држите га пар дана у кући, а затим у њега пребаците постепено нешто новца, полако прекидајући везу са старим новчаником.

Стари новчаник држите у кући колико год можете.

Стил.курир

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име