Божанствени укус царских батака: Роловани и пуњени најбољи породични ручак икад

0
337
Foto: Jutjub/printskrin/Bakina kuhinja

Роловани и пуњени батаци једноставни су за припрему, а укус је фантастичан.

Састојци:

4 батака са карабатаком без кости

Маринада:

3 чена белог лука
50 грама першуна
1 кашика сенфа
бибер
со
суви зашин
маслиново уље

За пуњење:

4 колута мортаделе
4 листића сира
200 гр. димљене сланине (панчете)

Прекријте алу фолијом и пеците у загрејаној рерни на 200 Ц око 20 минута. Скинутите затим фолију и запеците још 10 минута, како би месо добило хрскаву корицу.

Pročitajte i  Заборављена сорта "жуте лубенице": Предратна успомена старијих Срба и атракција на тек понекој данашњој пијаци

Погледајте припрему:

Извор: Бакина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име