Бол не престаје! Две године је прошло од смрти Глоговца – његова жена огласила се поруком која је расплакала све!

0
1314

Небојша Глоговац преминуо је 9. фебруара 2018. године након тешке болести, а за собом је оставио ћерку Сунчицу, коју је добио у браку са Милицом, и синове Гаврила и Милоша, које је добио са бившом супругом Мином.

Милица Глоговац огласила се на Фејсбуку на двогодишњицу смрти супруга, те поделила емотивну “Још не свиће рујна зора” уз поруку:

Pročitajte i  Доручак Николе Тесле због кога се осећао као дечак са 78 година: Веровао је да му оваква исхрана даје снагу и поправља здравље

“О болу се пева, кад не може више да се плаче.”

Подсетимо, Глоговац је био примљен у Институт за онкологију по хитном поступку. Тада су медији писали да је чувени глумац тешко болестан и да је његово здравствено стање озбиљно. Оно се, затим, нагло погоршало последњих дана децембра, пред Нову годину, те је по савету пријатеља и лекара, наводно, првих дана нове године отишао у Немачку по помоћ и после консултација са тамошњим лекарима вратио се у Београд.

Pročitajte i  Најлепше песме о Светом Сави: Стиховима наших највећих песника упознајмо младе нараштаје са оснивачем Српске православне цркве!

Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име