Боље него у посластичарници: Рецепт за најмеканије принцес крофне

0
1503
Foto: Jutjub/printskrin/Domaćirecepti

За посластичарски крем

750 мл млека
6 жуманаца
180 г шећера
180 г густина
90 г маслаца
екстракт ваниле
слатка павлака

За крофнице:

200 мл воде
100 мл уља
1 кашика шећера
150 г оштрог брашна
4-5 целих јаја у зависности од величине
и још 500 мл слатке павлаке, један део иде у посластичарски крем

Pročitajte i  НАЈЛЕПША БИБЛИЈСKА ИМЕНА: Моћна, симболична и веома ретка, имају дугу традицију, а данас су скоро заборављена

Поступке погледајте у видеу.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име