Бољи од свадбарског: Феноменалан рецепт за сладак купус из рерне

0
222
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Kuhinja Valentina Mašković

Састојци:

1 главица купуса (средње величине)
2 главице црног лука
3 чена белог лука
1 шаргарепа
500 мл парадајз соса
1кг свињског меса
Сенф
Уље
Суви зачин

Припрема: Лук, шаргарепу и бели лук кратко продинстајте у шерпи. Додајте парадајз сос па пустите да се мало крчка све. Месо исечено на шницле уваљајте добро у суви зачин, па у сенф, па ставите у шерпу. Тако сваки комад. Затим купус исеците на крупно, сваки комад обилно поспите уљем, сувим зачином и сенфом па посложите по месу. Додајте шољу воде (око 150 мл), па прекријте са алуминијумском фолијом и ставите у рерну, загрејану на 200 степени. Оставите купус да се крчка 3 сата. Након тога, склоните флију, промешајте и оставите да се крчка у рерни још сат времена. Служите топло.

Pročitajte i  Velika ljubav Olivere i Đorđa Balaševića: Zbog OVE rečenice Đole je znao da je našao osobu za ceo život!

Извор: Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име