Брзи колач са вишњама и чоколадом који се не пече: Готов за секунд, а ТОПИ се у устима

0
1292
Фото: Јутјуб/принтскрин/Igor the cook

Потребно је: 300 мл слатке павлаке; 50 гр шећера у праху; 300 мл млека; 24 кекса; 200 гр вишања; 200 мл слатке слатке; 60 гр какао или чоколаде; шећер по укусу.

Припрема: Умутити слатку павлаку и шећер. Претворити у шлаг. У млеко умакати кекс (по 3 комада ођедном), добро их натопити. Ређати у посуду за печење. Преко тога додати вишње. Равномерно распоредити и преко тога размазати шлаг који смо умутили. Преосталу павлаку загрејати и у њу истопити или чоколаду или какао. Охладити мало крем и прелити преко колача.

Pročitajte i  Правила која важе за све грађане: У тренутку кад број оболелих расте, ОВО морате знати!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име