Ваше МОЛИТВЕ остају без одговора: Ево у чему је проблем и како да Бог коначно чује ваше речи

0
1236

Kада ствари не иду онако како желите или када молитве остају без одговора – ово је можда Божји начин да вас спаси. Можда оно за чиме толико жудите, на крају неће донети ни мир, ни задовољство.

Сваки човек у неком тренутку нешто очајнички прижељкује, и тек када то добије, схвати да та жеља не доноси ништа добро. Ако не журите, све у вашем животу ће коначно доћи на своје место.

Можда су људи за које сте везани, иако знате да они нису добри за вас, научени колико је важно да будете у стању да се ослободите онога за чим жудите како бисте добили оно што вам је стварно потребно. Можда вас науче да нека искушења изгледају добро из далека, али када су преблизу, само се осећате празно.

Pročitajte i  Од једне смесе направите 6 врста колача: Могу бити и посни и мрсни, красиће сваку славску трпезу

Можда ваше срце није тежило тим људима да бисте пронашли пут до себе. Зато Бог помаже да постанете стрпљиви све док ваше срце не нађе оно што уистину заслужује.

Бог вас кроз тај тест спашава. Некада вас штити доводећи вас у опасност, и зато, сваки пут када тражите мир, откријете да сте ушли у „рат“. Из њега излазите уморни, али живи.

Pročitajte i  Српска лепотица по чијем лику је насликана Косовка девојка: Београђанка чијој се лепоти дивио славни Урош Предић

Изгубили сте, али остајете живи.

Можда вам живот до сада није постао лакши, јер треба да научите неке лекције из свог горког искуства како бисте се заштитили од будућих губитака. Можда ће вам требати да преживите ударце судбине како бисте могли да откријете унутрашњу снагу и раскрстите са стварима које вас боле, ма колико се трудили за њих или их желели…

Можда ће бити потребно да вас разочарају људи тако да се окренете ка себи и у себи нађете љубав и хармонију. Можда ћете, раздвајајући се од њих, научити да будете срећна особа. Треба само да волите себе и престанете да тражите некога за кога мислите да треба да вас усрећи.

Pročitajte i  Будите добар гост на слави: Како се правилно иде на славу

Можда све иде онако како би требало да буде, а Бог покушава да вас научи да не држите лепу слику у вашој глави о томе како све треба да буде, већ да му верујете да ће створити нешто лепо и у вашем животу.

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име