Велико признање угледног америчког сајта! Србија проглашена за најлепшу земљу у Европи!

0
1534

Србија је изабрана за топ дестинацију у Европи у 2019. години, објавио је познати амерички сајт “Травел леминг”, који се бави промоцијом нових туристичких одредишта. Више од 8.000 читалаца овог портала, заједно са стручном комисијом састављеном од блогера и утицајних личности, одабрало је шест земаља, за сваки континент по једну – од Европе и Африке, до Северне и Јужне Америке, које обавезно треба посетити.

Kада су се резултати сабрали, наша земља је изгласана као најбоља у Европи, а иза себе је оставила Хрцатску и Словенију. Поред Србије, на рху листе са осталих континената нашли су се Мексико, Малави, Оранж (Аустралија), Шри Ланка.

Pročitajte i  Непроцењиве мудрости које ће вам олакшати живот: 87 порука Светог Марка Подвижника за јачање и напредак духа

Kао главни адути због којих је наша земља награђена овом ласкавом титуалом наводе се култура, мода, природа, добар провод и српска храна. За најлепше градове у победничкој Србији изабрани су Београд и Нови Сад.

– Од средњовековних градова у којима можете оживети векове историје, до модерних градова који прате последње трендове када су култура и мода у питању, Србија је свакако једна од бољих дестинација на свету. Гледајте импресивну тврдаву док крстарите Дунавом, истражите неодољиве планине око Златибора, одушевите се уличном уметношћу у Београду и забавите се на неком од бројних сплавова на води. Шта год да радите, идите што пре у Србију, пре него што свет открије ову невероватну скривену дестинацију – наводи се на сајту и додаје да је најбоље да се посети неоткривена Србија од маја до септембра.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име