Večeras TAČNO u OVO vreme pogledajte u NEBO i ZAŠTITITE se!

0
1967

Mesec je simbol prosperiteta i bujanja, ali pomračenje ukazuje na skrivene stvari i da ništa neće izgledati onako kako se čini.

Pomračenje Meseca se događa kada je Mesec pun, a i njegovo svetlo blokira Zemljina senka. To će se dogoditi 5. juna u 21 časa i 24 minuta. Ovaj prirodni fenomen biće vidljiv u većem delu Evrope, ali su mnogo zanimljivije posledice koje će ostaviti. Prva lunarna eklipsa je u Strelcu, koji je vatreni znak.

Pomračenje Meseca je vreme misterije i magije, ali varki. Dakle, treba zastati i preispitati sebe, ponovo pogledati stvari iz drugog ugla. To je nova prilika da se isprave stare greške i počne iz početka. To je, takođe, prilika da se završe nezavršeni poslovi, ali ne i da se započinju novi.

Pročitajte i  Ovo se zove SRPSKA DOMIŠLjATOST! Legenda koja svedoči zašto Srbin nikad neće propasti!

Mesec je povezan sa detinjstvom, vremenom kada je čovek najranjiviji. To znači da će pomračenje probuditi stare emocije, ali i želju da se odvojimo od onih koji su uticali na našu prošlost. Ovo je vreme intuicije, jer će sve biti drugačije i promenjeno, a unutrašnji osećaj je jedino čemu treba verovati.

Pročitajte i  Ovo su bila nezaobilazna jela 80-ih: Mnogi su odrasli na njima, a današnja deca neće ni da čuju

Emocije će biti pojačane, pa treba zaštiti i ljude u okolini jer nastupa eksplozija mržnje.

Jedino je sigurno i u tome se slažu svi astrolozi – emocije će biti ustreptale i pojačane. Pomračenje Meseca je period kada treba biti pažljiv prema bližnjima i ljudima u okolini. Jer, mnogima će emocije izazvati prave eksplozije besa i treba se od toga zaštititi. Ne treba donositi velike i važne odluke dok ovaj period ne prođe, jer za dve nedelje “na scenu stupa” Sunce. Treba izbegavati emotivne reakcije, koje nisu donete u skladu sa razumom.

Pročitajte i  Uspeva i početnicima: 4 NAJBOLjA trika za kiseljenje kupusa

Naravno, veoma je važno gde se u natalnom horoskopu nalazi Mesec, ali sama činjenica da je pomračenje nastupilo u Strelcu, koji je vatren znak, govori da se nemiri na ulicama gradova neće smiriti, već treba očekivati nove eksplozije nezadovoljstva.

Pošto je Strelac simbol putovanja treba očekivati otvaranje granica i obnavljanje saobraćaja široms veta. Naravno, uslovi će biti drugačiji, ali će ljudi ponovo putovati.

Magazin Novosti

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime