Витаминска бомба: Крем чорба од целера и јабуке држаће имунитет током целе године

0
2700
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребни састојци:

1 мањи корен целера
3 црвене јабуке
1 веца главица лука
1 касика путера
2дл павлаке за кување
Со,бибер – по укусу
Мајчина душица
30 грама препеченог лешник

Припрема:

Јабуке, целер и лук очистити и исећи на коцкице. Загрејати путер па додати лук, пропржити кратко и додати целер и јабуке.Све заједно динстати пар минута, додати со, бибер и мајчину душицу, па додати воде да огрезне.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

Kувати на лаганој ватри око 30 минута. Стапним миксером измиксовати потаж, па додати неутралну павлаку, и оставити да прокључа. Скинути са ватре и додати ситно сецкани лист целера.

Чорбу украсите са мало млевених лешника.

Пријатно!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име