Глумац Ненад Јездић који је гостовао код Ивана Ивановића одржао је говор од после којег нико није остао равнодушан.

“Не причам у празно. Тачно да се види који је просек година људи који хоће да остану на селу, шта им је потребно од државе, шта је њихова земља, да ли су спремни да тим својим иметком гарантују то што треба да добију од државе – и да крену! Али да како буду часни пољопривредници, да буду часни и мужеви, да буду часни очеви, да буду часни домаћини. Село је остало без домаћина, или имаш једног домаћина. Кад немаш домаћина на селу, немаш пример, немаш узор, немаш на кога да се угледаш да ли из поноса или из зависти. Немаш ништа кад немаш домаћина, немаш породицу, село зараста у трње, у коров, и то је озбиљан проблем, поред маталитета. Ово јесте шоу-програм, опрости ми, али озбиљне ствари морамо да урадимо да бисмо опстали као народ и да бисмо имали барјак испод ког ћемо стати. Та земља је наш барјак. Србија је наш барјак! Свака та ораница, свака та утрина, свака та необрађена земља – то је барјак, у који треба да гледамо и који треба да се завиори у оном свом сјају! – рекао је Јездић.

Pročitajte i  "Жене бране своје мужеве који се окрећу за другим женама" Отац Предраг Поповић ШОКИРАН стањем у браковима у Србији: Отворено проговорио о прељуби

“Шта год сад да кажем покварићу, тако да нећу ништа да кажем. Хоћу само да те замолим да наставиш да будеш такав какав си, и да наставиш да делиш своје таленте, своју креативност, са свима нама. Чак и онда кад не заслужујемо”, рекао је .

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име