Гулаш са црним пивом: Савршен ужитак за све гурмане

0
437
Извор: Iggy the cook

Састојци:

700 гр јунећег врата

100 гр сланине

700 гр лука

330 мл пива

со и бибер

кашика шећера

сирће

2 лорбера

пола кашичице тимијана

кашичица сенфа

5 сувих шљива

мало димљене паприке

Припрема: Исеците сланину на коцкице и пропржите. Одложите је, па на масти продинстајте лук сечен на ребарца. После 10 мин додајте кашику шећера. Динстајте још 2 минута. Додајте месо исецкано на коцкице, и пржите док не промени боју. Налијте пивом и сирћетом, и кувајте укупно 3 сата! Али, првом сату додајте суве шљиве, а на другом димљену паприку.

Pročitajte i  Древни лек анђелика чини чуда за ваша плућа: Анђеоска биљка коју је открио Свети Архангел Михаило

Мешајте на почетку ређе а касније чешће. Готово је кад месо почне да се распада. Сервирајте уз тестенину или кромпир.

Извор: Iggy the cook

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име