Данас је НАЈМОЋНИЈИ дан у години: Ево шта нас чека на крају једног великог поглавља

0
1203

Бројчани низови се у нумерологији и спиритуалности посматрају као анђеоски бројеви, односно низ бројева који вам доноси моћне поруке од Универзума.

12.12. се сматра за најмоћнији дан у години, отвара се портал броја 12, и овај низ бројева доноси потребну енергију за позитивну трансформацију, како сопственог бића, тако и односа са другима, пише Ловесенса.

Овај нумеролошки низ сваком од нас донеће одређену моћну поруку свемира. На пример, ако сте на погрешном путу, појавиће се осећај који ће вас подстаћи да се вратите на раскрсницу живота и одаберете добар пут за себе. Или, постаћете свесни својих грешака из прошлости и знаћете које аспекте свог жибота треба променити да бисте постали најбоља верзија себе.

Pročitajte i  Од једне смесе направите 6 врста колача: Могу бити и посни и мрсни, красиће сваку славску трпезу

У 2020. години низ бројева 12.12 је посебан и другачији јер се догађа истовремено када и велика коњукција Сатурна и Јупитера, односно велико Доба Водолије.

12 је у нумерологији моћан број који симболизује позитивне промене, али оне су јасне, лагане и директне. Означава крај једног циклуса и отварање нових врата живота у којима ћете успети да се суочите са изазовима и пронађете више наде за годину која нам тек долази.

Pročitajte i  The Saint је на Mister D апликацији

Јединица представља нови почетак и лидерске способности, а двојка је број баланса и хармоније. Kада се споје дају моћан низ и снажну енергију која подстиче на самоостварење.

У астрологији овај број поклапа се са коњукијом Сатурна и Јупитера, ретким астро аспектом који доноси срећу и шансу за просперитет.

Такође, овај низ нас подстиче да изградимо боље везе и односе са блиским људима, опростимо и обновимо нека стара пријатељства у љубави. Подстиче нас да се повежемо са властитим бићем, прочитамо кодове сопствене душе и одгонетнемо шта је то што нам више није потребно и што нас саботира. Такву енергију вреди отпустити, а прихватити и пригрлити нову космичку снагу промена која нам стиже.

Pročitajte i  "ИМАМ 36 ГОДИНА И ХОЋУ ДА РОДИМ ДЕТЕ ЗА СЕБЕ": Кад је то чуо, свештеник остао ужаснут! Ево зашто НИЈЕ ХТЕО ДА ЈОЈ ДА БЛАГОСЛОВ

Током ових дана вежбајте оптимизам и маштајте и не заборавите да се највећа чуда догађају када их најмање очекујемо!

Извор: Lovesensa

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име