Завршен Новосадски сајам туризма „Лорист“: Општина Мионица представила свој богати туристички потенцијал

0
1339

У Новом Саду је 3. октобра свечано отворен 52. по реду сајам туризма у оквиру ЛОРИСТ-а који је трајао од 3. до 5. октобра.

Ово је била идеална прилика за општину Мионица да на свом штанду представи целокупну богату туристичку понуду свог краја.

За овај сајам, представници општине Мионица и Туристичке организације Мионица су осмислили потпуно нову презентацију која је без сумње окупила велики број посетилаца.

Сваки дан на сајму је имао своју тематику и причу која га пратила. Првог  дана сајма председника општине Мионице Бобана Јанковића, је својим говором поздравио све присутне госте и пожелео им топлу добродошлицу.

Тај дан је такође био посвећен гастрономским специјалитетима када су се посетиоцима у радионици „Укуси Мионице“ представили сви значајни  локални произвођачи и Средња школа Мионица. Присутни су  имали прилику да испробају најлепша традиционална јела мионичког краја.

Другог дана сајма у „Мионица Welness радионици“ посетиоци су сазнали све о актуелној понуди Бање Врујци, где су у разговорима са представницима општине Мионица, Туристичке организације Мионица и „Прва Нова Бања Врујци“ добили корисне информације које су везане за одмор у Врујцима.

Последњи дан сајма је био намење за  дружење са мештанима Мионице и ђацима Средње школе Мионица у занимљиво осмишљеној радионици „Мионица причаоница“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име