Записано на дан вашег рођења: Ево који ГРЕХ вам је СУЂЕНО да почините!

0
3400

Свако од нас у животу прави грешке које нас воде у мањи или већи пад.

Хтели то да признамо или не, падамо у искушења и грехове много чешће него што смо можда уопште и свесни.

Ако је веровати експертима, у зависности од вашег датума рођења, постајте склони почињавању одређених грехова:

Прељуба (22. новембар – 21. децембар)

Особе рођене у овом периоду склоне су честом флертовању, којем када се претвори у нешто веће, не могу да одоле. Ово је и њихов најчешћи грех. Секс сматрају за најбољу забаву и не могу без њега. Зато им је тешко да остваре квалитетну и дугу везу. Чак и када некога искрено воле, тешко им је да макар не флертују повремено.

Лењост (19. фербуар – 20. март)

Ово су људи који су стално у облацима и слабо се суочавају са реалношћу. Умеју потпуно да се дистанцирају од људи и окружења, да се повуку у свој малени свет. Стално сањају о нечему и мисле “шта би било кад би било”, а у акцију ретко крећу.

Лагање и обмане (21. мај – 22. јун)

Pročitajte i  ПОЉУБИО ЈЕ МАЈКУ И КРЕНУО НА СТРЕЉАЊЕ Свирепа смрт Саве Шумановића: Усташе су га убиле и бациле у заједничку гробницу

Имају ружну навику да додају детаље и измишљају приче. Kада треба да испричају истину, веома им тешко пада да нешто не додају. Верује се да разлог лежи у томе што је већина ових људи рођена у знаку Близанаца, који имају два лица и два погледа на сваки догађај.

Гордост (20. јануар – 18. фебруар)

Људи рођени у овом периоду верују да су посебни и да се разликују од других, и да их је баш таквима Бог створио. Често покушавају да докажу како су успешнији и мудрији од других. Са задовољством величају себе.

Обожавање себе, инат и прављење идола (23. јун – 22. јул)

Одликују се пожртвовним ставом према животу, као и посебним односом према објекту своје љубави или симпатије. Имају склоност да пркосе партнеру, стављајући њега и његове потребе испод својих. Стално надзиру шта партнер ради уз констатне придике. Њихова начин бриге о ближњима је сам по себи грех.

Похлепа (22. децембар – 19. јануар)

Такмичарски настројени људи који ће урадити све да задрже позицију и моћ. Kада успеју у животу, размећу се и хвале првом приликом.

Pročitajte i  Старински рецепт за питу бундевару са домаћим корама: Савршен укус који асоцира на детињство

Понос и сујета (22. јул – 23. август)

Ове особе су веома склоне нарцисизму. У везама су изузетно себични. Знају да импресионирају друге једним осмехом, али у суштини су врло арогантни и превише верују у себе. Некад и блиски људи не желе да имају ништа са њима, јер у туђим очима гледају само сопствени одраз, ништа друго.

Неумереност у јелу и пићу (21. април – 20. мај)

И ове особе могу бити склоне нарцисизму. Допада им се само оно што ће им на крају донети неку корист. Пуни су нездравих навика, укључујући преједање и претеривање са пићем.

Завист и љубомора (23. август – 23. септембар)

Kада је реч о њиховим жељама, изузетно су нереални и нестабилни. Често не могу да одлуче шта заиста желе ни како то да добију. Ипак, желе да буду ти о којима ће сви причати и који ће привлачити супротни пол попут магнета. Љубомора им је друго име, а ухођење сасвим “нормална” ствар.

Пожуда (24. октобар – 21. новембар)

Pročitajte i  Народна веровања о свадбама: Ево шта ће месец у ком се венчају донети младенцима

Ово је основни грех људи рођених у овом периоду. Разлог томе вероватно је њихова изузетно страствена природа и жеља за константним контактом са другим људима. Имају сјајну моћ убеђивања, одлични су психолози. Ипак, тешко им је да пронађу љубав у једној особи. У највећем броју случајева имају проблем са партнером, јер их тера да раде оно што не желе.

Таштина и сујета (24. септембар – 23. октобар)

Не брину ни очему осим о свом изгледу. Гледају у огледало и диве се свом лепом лицу сатима. Ово је можда једина ствар која им је у животу стварно потребна.

Убиство (21. март – 20. април)

Њихова најистакнутија особина је непредвидљивост и снажан темперамент. Ако се бес ових особа усмери на вас, буквално можете да не преживите. Веома су активни и спонтани. Толико спонтани да их то често доводи у невоље. Ове особе морају да науче да контролишу своје емоције, јер њихов снажни бес лако може да повреди друге, а и њима самима да запечати судбину.

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име