За најмекше месо на свету: Фантастична маринада учиниће га дупло сочнијим

0
4018
Фото: Јутјуб/принтскрин

Ова фантастична маринада учиниће да ваше месо постане дупло сочније, ароматично и да се топи у устима. У овај пац можете маринирати бело месо, бифтек, свињски филе, па и ћуретину – и добићете месо које ће цела породица обожавати.

Потребни састојсци за маринаду:

· Маслиново уље

· Морска со

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

· Соја сос

· Kашикица сенфа

· Kашичица меда

· Ловоров лист

Припрема:

Месо ставите у чинију за чување хране тако да шницле буду једна до друге, сипајте маслиново уље, додајте со, сенф, мед, ловоров лист и соја сос (количину зачина одредите по личном укусу). Затим (најбоље рукама) добро измешајте све, како би месо равномерно упило све састојке. Овако маринирано месо оставите преко ноћи у фрижидеру, како би уплило све зачине.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

У овом пацу, месо може стајати у фрижидеру неколико дана.

Уживајте!

(Стил.курир.рс)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име