За овај грех следи најтежа казна, према Библији: Њихова деца биће проклета до ДЕСЕТОГ КОЛЕНА, А ИМА НЕШТО ЈОШ ГОРЕ!

0
4293
Foto: Flickr

Деца убице су проклета до четвртог колена, а деца блуднице до десетог. Међутим, постоји и тежи грех, о коме говори прича о жени цара Давида…

Божанска логика је другачија…

Стари завет каже да Бог кажњава убицу и лопова за грехе до четвртог колена. Са људске тачке гледишта, убиство је највец́и грех, о томе говоре религије, Kривични законик и здрав разум. Али Божанска логика изгледа другачије.

Pročitajte i  Моћ коју поседује Часни Крст Господњи: Због чега је он најсветији знак и симбол наше вере

Деца убице су проклета до четвртог колена, а деца блуднице до десетог.

Жена која вара мужа – следити пожуду, јер јој је пожуда важнија од љубави. Стари завет каже да је пожуда и неумереност жене опаснија од убиства.

Међутим, постоји и тежи грех, о коме говори прича о жени краља Давида. Жена краља Давида, Михала пребацила је свом мужу када је играо од радости „пред Господом“ и понашао се, како јој се чинило, неприлично за краља. Доживела је осец́ај супериорности и презира према свом мужу – и кажњена је тако што је постала јалова.

Pročitajte i  НИКОЛУ ТЕСЛУ ЗНА ЦЕО СВЕТ, А ОВО СУ ЊЕГОВЕ 3 СЕСТРЕ: Ево каква је била њихова судбина

Испоставља се да се за убиство потомци кажњавају до четвртог колена, за прељубу – до десетог колена, а презир и осећај супериорности доводе до тога да деца једноставно престају да се рађају. То јест: човек добија најтежу казну за најнеупадљивији грех.

Извор: В.Миленковић/Стил. Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име