Због љубави са Србином Мирин живот се претворио у ПАКАО: Низ трагедија обележио је њен пут до успеха

0
878
Фото: Јутјуб/принтскрин/Net TV

Мира Фурлан је била једна од најпопуларнијих глумица бивше Југославије. Рођена је у Загребу, а сада већ давне 1991. године, Мира се из одселила у Америку где је отпочела потпуно нови живот. Међутим, њеном путу до успеха претходио је низ несрећних догађаја.

Мајка јој је преминула од рака када је глумица имала само 16 година, што је за њу био претежак ударац, због специфичног односа који су имале. Често су се свађале, а Мира јој је затим писала покајничка писма у којима се извињавала.

Pročitajte i  Карађорђе се није презивао Петровић: Мистерија српске историје - ово је било његово право презиме

Мира је упознала 1986. године српског режисера Горана Гајића са којим је убрзо отпочела везу. Пошто је због љубави живела на релацији Београд – Загреб, хрватски медији су је почетком деведесетих година оптужили да се приклонила Србији и објављивали текстове у којима су је називали издајицом.

Често је посећивала психијатра, јер је била изложена осудама јавности. Након што је добила отказ у Хрватском народном позоришту одузет јој је и стан који је наследила од баке, а дневно је добијала око 50 претњи смрћу.

Pročitajte i  Заборавите на војнички ово је прави специјалитет! Пасуљ са димљеним месом и сланином - укуснији нисте јели!

Мира и Горан су се 1991. одселили у Београд, одакле су отишли у САД. Милена Дравић дала им је своје америчке контакте како би им помогла да се снађу, а како би преживела Мира је најпре радила као конобарица, затим продавачица и преводилац.

Венчали су се 1993, а 1998. године добили су сина коме су дали име Марко Лав. Глумица не размишља о повратку у домовину јер се осећа протераном са ових простора. Иако је у Америци доживела велику славу, својевремено је изјавила да је тамо веома тешко бавити се овом професијом јер глумце понижавају и третирају као стоку и да зато људима којима жели добро никада не би саветовала да постану глумци.

Pročitajte i  Празник Сретење Господње: Важан дан за хришћанство и историјски дан за Србију

(Еспресо)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име