Здрав ручак на кашику: Овако спремљену боранију и деца ће обожавати!

0
1112
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребно је: 1 главица црног лука, 2 чена белог лука, 1 шаргарепа, 4 кромпира, 500 грама бораније, 500 грама свињског меса, зачини по потреби, 1 кашика масти.

Припрема: У дубљу шерпу продинстајте лук и шаргарепу, додајте месо и зачине па динстајте око 15 минута. Додајте кромпир и боранију и налијте воду да огрезне. Kувајте око сат времена. Пробајте па додајте још зачина по вољи: сува зачинска паприка, бибер, со, мешавина зачина и свеж бели лук. Додајте и першун па искључите. Послужите уз кисело млеко или павлаку.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

Туршију не заборавите!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име