Испливало црно пророчанство патријарха Павла? Монах открио детаље тајних списа, тиче се Србије

0
6910
Фото: Јутјуб/принтскрин/AgapeShow

У последњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота
Многа свештена лица и монаси имали су прилике да за његовог живота разговарају са покојним патријархом Павлом. Међутим, мало којим људима се поверавао кад је реч о будућности и догађајима који ће нас задесити.

Видим Београд у беди и блуду, у колонама ће из њега бежати: Језиво пророчанство српског монаха!

На Kосову, монах Јован Синђелић и данас чува у потпуној тајности списе који се премештају из безбедносних разлога сваког месеца. Они се тренутно налазе у Пећкој Патријаршији, а увид у документе има свега пар људи, које је патријарх одредио као чуваре.

Pročitajte i  Светла недеља и водени понедељак: У три дана Васкрса не смете да се оглушите о једно правило, како би вам све ишло како треба

Монах Јован, који је сада већ у позним годинама у разговору са новинаром Александром Рестаком, тврди да у једном делу документа стоје речи патријарха Павла у којима он упозорава на коначне дане света, барем онаквог каквог га познајемо.

Патријарх је тако наводно упозорио да ће у последњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота.

Pročitajte i  Старац Јосиф Ватопедски: Ко је ђаво и како нас он напада?

Патријарх је упозорио и на то да ће у Европи бити удар на хришћане, укључујући и католике. Монах Јован напомиње да насељавање исламиста у Европи представља почетак тог верског рата.

Патријарх Павле је оставио прецизне списе о томе како је видео долазак исламиста у срце Европе, а наводно је оставио и цртеж – руте које ће користити у свом походу.

Те руте се поклапају са данашњим путевима којима се крећу азиланти који долазе из Сирије, Ирака, Авганистана и других држава где се дуго година води рат, у жељи да населе западну Европу. Претпоставља се да међу њима има и доста терориста.

Pročitajte i  Славимо највећег хришћанског пророка: На дан Светог Јеремије не узимајте чешаљ у руке, да не навучете ЗЛО

Патријарх Павле је, такође, напоменуо више пута у документу да ће Kосово бити враћено Србији јер га из неког разлога Албанци више једноставно неће хтети, а према речима монаха Јована то је већ почело да се дешава масовним одласком Албанаца са Kосова.

На крају се додаје и да ће Русија и Србија направити коначну поделу на Балкану у виду територија, након коначног сукоба у којем ћемо завршити на страни победника.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име