Потребни састојци за кору:
Путер 115 грама
Шецер 50 грама
Kакао прах – пет кашика
Kашичица инстант кафе
Једно јаје умућено
Измрвљени кекс 100 грама
Сецкани бадеми 100 грама
Kокос мрвице 50 грама
Потребни састојци за фил:
Отопљени путер 115 грама
Пет кашика слатке павлаке
Две кашикеинстант кафе
Шећер у праху 240 грама
Две кашике пудинга у праху (ванила)
Састојци за чоколадни прелив:
Две кашике путера
Чоколада 170 грама
Kакао прах за посипање
На пари отопите путер са шећером и додајте им какао прах. У то додајте умућено јаје, мешајући један минут, да се маса сједини. Склоните чинију са ватре, додајте измрвљени кекс, бадеме и кокос. Све добро промешајте и сипајте у посуду/калуп величине 20×20 (оквирна мера) и изравнајте добро масу. Умутите пудинг прах, путер, слатку павлаку и инстатнт кафу док не добијете глатку смесу. Мешавину сипајте преко смесе за кору и добро је изравнајте шпатулом. Отопите чоколаду са путером на лаганој ватри, оставите да са мало прохлади и сипајте је преко фила. Готов колач ставите у фрижидер на најмање три сата, како би се стегао. Сеците га на једнаке коцке.
Стил.курир