„Kreativna čarolija“ u Banji Vrujci: 15. Međunarodni festival dečijeg i nastavničkog stvaralaštva

0
95
Predsednik opštine Mionica Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić u društvu mališana
Predsednik opštine Mionica Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić u društvu mališana

Proteklog vikenda je Banja Vrujci bila ispunjena dečijim osmesima, maštom, znanjem i druženjem jer je održan 15. po redu Međunarodni festival dečijeg i nastavničkog stvaralaštva.

Predsednik opštine Mionice Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić su pozdravnim govorima otvorili veselu manifestaciju “KREATIVNA ČAROLIJA”.

Od srca su poželeli toplu dobrodošlicu svim učesnicima i gostima,  a ujedno su pozvali svu decu sveta da veruju u sebe i druge,  kao i da je sve moguće kad se želi i kad su uporni.

Pročitajte i  Kako je umro Sava Šumanović: Poljubio je majku i mirno krenuo na streljanje

Ovogodišnji slogan manifestacije „Kreativna čarolija“ je „Nikad ne boj se, ljubav jača je“. Ovo je bila prilika da se okupe svi kreativni mališani širom naše zemlje, ali i van njenih granica, i da kroz razne sekcije pokažu svoja znanja, umeća, veštine i maštu.

„Kreativna čarolija“ je širokih ruku dočekala mališane i njihove nastavnike koji su došli iz Makedonije, Rumunije, Engleske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država. Mali predstavnici iz naše zemlje su došli iz Knjaževca, Iriga, Sremske Mitrovice, Loznice, Osečine, Beograda, Zrenjanina, Leskovca, Kragujevca, Kraljeva, Obrenovca, Leposavića, Mionice i ostalih divnih mesta širom Srbije.

Pročitajte i  Promocija „Ukusi Srbije“: Opština Mionica na Kraljevskom dvoru u Beogradu predstavila svoje prepoznatljive domaće proizvode

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime