„Kreativna čarolija“ u Banji Vrujci: 15. Međunarodni festival dečijeg i nastavničkog stvaralaštva

0
238
Predsednik opštine Mionica Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić u društvu mališana
Predsednik opštine Mionica Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić u društvu mališana

Proteklog vikenda je Banja Vrujci bila ispunjena dečijim osmesima, maštom, znanjem i druženjem jer je održan 15. po redu Međunarodni festival dečijeg i nastavničkog stvaralaštva.

Predsednik opštine Mionice Boban Janković i višestruko nagrađivana učiteljica Željana Radojičić Lukić su pozdravnim govorima otvorili veselu manifestaciju “KREATIVNA ČAROLIJA”.

Od srca su poželeli toplu dobrodošlicu svim učesnicima i gostima,  a ujedno su pozvali svu decu sveta da veruju u sebe i druge,  kao i da je sve moguće kad se želi i kad su uporni.

Pročitajte i  Pazite kako hvalite svoju decu: Mudra priča o tri žene i njihovim sinovima

Ovogodišnji slogan manifestacije „Kreativna čarolija“ je „Nikad ne boj se, ljubav jača je“. Ovo je bila prilika da se okupe svi kreativni mališani širom naše zemlje, ali i van njenih granica, i da kroz razne sekcije pokažu svoja znanja, umeća, veštine i maštu.

„Kreativna čarolija“ je širokih ruku dočekala mališane i njihove nastavnike koji su došli iz Makedonije, Rumunije, Engleske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država. Mali predstavnici iz naše zemlje su došli iz Knjaževca, Iriga, Sremske Mitrovice, Loznice, Osečine, Beograda, Zrenjanina, Leskovca, Kragujevca, Kraljeva, Obrenovca, Leposavića, Mionice i ostalih divnih mesta širom Srbije.

Pročitajte i  U Mionici održana Svetosavska akademija: U čast prvog srpskog prosvetitelja

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime