„Креативна чаролија“ у Бањи Врујци: 15. Међународни фестивал дечијег и наставничког стваралаштва

0
1077
Председник општине Мионица Бобан Јанковић и вишеструко награђивана учитељица Жељана Радојичић Лукић у друштву малишана
Председник општине Мионица Бобан Јанковић и вишеструко награђивана учитељица Жељана Радојичић Лукић у друштву малишана

Протеклог викенда је Бања Врујци била испуњена дечијим осмесима, маштом, знањем и дружењем јер је одржан 15. по реду Међународни фестивал дечијег и наставничког стваралаштва.

Председник општине Мионице Бобан Јанковић и вишеструко награђивана учитељица Жељана Радојичић Лукић су поздравним говорима отворили веселу манифестацију “КРЕАТИВНА ЧАРОЛИЈА”.

Од срца су пожелели топлу добродошлицу свим учесницима и гостима,  а уједно су позвали сву децу света да верују у себе и друге,  као и да је све могуће кад се жели и кад су упорни.

Овогодишњи слоган манифестације „Креативна чаролија“ је „Никад не бој се, љубав јача је“. Ово је била прилика да се окупе сви креативни малишани широм наше земље, али и ван њених граница, и да кроз разне секције покажу своја знања, умећа, вештине и машту.

„Креативна чаролија“ је широких руку дочекала малишане и њихове наставнике који су дошли из Македоније, Румуније, Енглеске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Сједињених Америчких Држава. Мали представници из наше земље су дошли из Књажевца, Ирига, Сремске Митровице, Лознице, Осечине, Београда, Зрењанина, Лесковца, Крагујевца, Краљева, Обреновца, Лепосавића, Мионице и осталих дивних места широм Србије.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име