Кроасани са јагодама: Надев прелива из њих, а мекани су као душе!

0
236
Foto: Jutjub/printskrin/Letina kuhinja

Састојци за тесто:

15гр свежег квасца
200мл млаког млека
1 ванил шећер
100мл млаке воде
50мл отопљеног маслаца
30мл уља
4 супене кашике кристал шећера
1 јаје
мало соли
450-500гр брашна
Састојци за надев:

отопљени маслац
ванил шећер
исецкане јагоде
кристал шећер
Припрема: Тесто умесити, оставити да нарасте па поделити у три дела. Сваки део развити оклагијом премазати маслацем, посути шећером и ванилицом па ставити исецкане јагоде, направити облик. Поновити процес док имамо теста. Премазати жуманцем и пећи на 180 степени 25-30мин. По жељи посути прах шећером.

Pročitajte i  Савршена комбинација млека и чоколаде: Невероватно здрав десерт који се не пече, а готов је за трен

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име