Малине у чоколади: Неодољиве домаће пралине које ћете обожавати

0
1993
Фото: Јутјуб/принтскрин/Летина кухиња

Састојци:

200гр свежих малина
200гр грчког јогурта
100гр чоколаде за кување
1-2 кашичице кокосовог уља

Припрема: Малину ставити на чачкалицу и уролати у грчки јогурт. Одложити на постоље које смо обложили пек папиром. Понављати процес све док имамо малина. Заледити.

Отопити чоколаду и кокосово уље. Залеђене малине и јогурт потапати у чоколаду. Однети на хлађење. Пријатно!

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Извор: Летина кухиња

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име