Manastirski paprikaš: Sočan i zdrav posni ručak na kašiku, koji će vas dugo drđati sitim

0
1322

Sastojci: 1/2 kg krompira, 1/2 kg crnog luka, 2 šargarepe, 4 mesnate paprike, 1 veza peršuna, 2 kašike suvog začina, 2 kašike brašna, mlevena paprika, so.

Priprema: Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati. Brašno i mlevenu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.

Pročitajte i  Razočarenje, gnev i bol: Sudbonosna svađa zbog koje je princ Đorđe morao da abdicira

Dodati začin i so po ukusu, pa skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.

Uživajte!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime