Мионичким основцима обезбеђен бесплатан улаз на базене: Довољна само ђачка књижица

0
337

За више од 900 мионичких основаца по шести пут за редом омогућен је бесплатан улаз на базене Спортског центра „Мионица“ у селу Мионица. Ученицима матичних основних  школа „Милан Ракић“ Мионица и „Војвода Живојин Мишић“ биће довољна само ђачка књижица за бесплатно купање током читаве сезоне.

-Наши ђаци су вредно радили током школске године и зато смо одлучили да  и ове године наградимо њихов труд и залагање. Улажемо у нашу децу. Преко Центра за развој и образовање смо обезбедили бесплатну припремну наставу, школу глуме и још много тога, а све у циљу да подстакнемо наше ученике да се образују, уче и улажу у своје знање – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Општински Центар за развој и образовање омогућио је и бесплатну припремну наставу за ученике завршних разреда. Припреме су започеле прошле недеље, а тренутно наставу похађа преко 50 ученика. Преко општинског Центра, мионички ђаци су у прилици да бесплатно похађају часове информатике, глуме, фолкора, језика и др.

Са реновираним школама, бесплатним припремама, бесплатним базеном, бесплатним програмом који нуди општински Центар, спортском халом, спротским теренима деци из Мионице се пружају разне могућности да се усавршавају и напредују.

Општина Мионица је 2015. године први пут одлучила да основце награди бесплатним базеном. Одлука руководства Општине је изазвала велику заинтересованост код деце и показала се као добра, па не чуди  чињеница што се задржала већ шест година.

Сезона на базенима у селу Мионица почела је у суботу 29. маја  и отворен је за све посетиоце од 08:30 до 18 часова.

Базаени спортског центра “Мионица”

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име