Најбољи начин за припрему младих кромпирића: Унутра мекани и сочни, а споља хрскави

0
663

Потребно је: 500 грама младог кромпира; мало уља; мало маслаца; 2 чена белог љука; мало мајчине душице (свеже); мало свежег першуна; со и бибер.

Припрема: Kромпир добро оперите па га ставите у слану воду да прокључа. Након 15 минута кувања, склоните га са рингле и процедите.

Осеђен кромпир ставите у плех са мало уља. Сваки кромпир лагано притисните кашиком да се “спљошти”. У посебну чинију иситните бели лук, мало малаца и ситно сечене мајчине душице. Затим запеците у рерни око 5 минута на 250 степени. Извадите из рерне посолите и додајте мало свежег першуна.

Pročitajte i  Није имао НИ КАП СРПСКЕ КРВИ, а борио се за нашу земљу и пушком и пером - Сваки ручак завршавао је са “ЖИВЕЛА ВЕЛИKА СРБИЈА!”

Уживајте!

(Стил.курир)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име