Најбољи прилог уз свако јело: Најлакши начин да спремите најукусније печурке

0
258
Foto: Flickr

Потребно је:

500 грама шампињона
30 грама путера
2 супене кашике маслиновог уља
1 главица ситно сецканог црног лука
50 мл белог вина.
3 чена белог лука
Веза першуна

Припрема: Шампињоне оперите и оцедите. У тигањ додајте путер и уље, а затим црни лук. Kада се црни лук продинста, додајте шампињоне. Динстајте их око десетак минута, па им доајте бело вино. Kада вино испари, додајте бели лук и першун, пржите још пар минута и склоните са рингле. Послужите!

Pročitajte i  Београдска маца ХИТ на интернету: Запосела киоск у Војислава Илића, а својом реакцијом на купце НАСМЕЈАЛА све пролазнике

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име