Najzdraviji jesenji desert: Pečene jabuke koje će vas oduševiti i mirisom i ukusom

0
1391

Sastojci:

10-12 oguljenih i naseckanih jabuka
3 kašike cimeta
½ kašike muškatnog oraščića
200 grama smeđeg šećera
1 kašika limunovog soka
prstohvat soli

Priprema:

Zagrejte rernu na 180 Celzijusa.
Oguljene i naseckane jabuke prelijte limunovim sokom, pospite cimetom, muškatnim oraščićem, smeđim šećerom, te posolite.
Dobro promešajte i prebacite u vatrostalnu posudu.
Poklopite i pecite otprilike 45 minuta, dok jabuke ne omekšaju.

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Arheolozi otkrili najseverniju srpsku svetinju: Crkva cara Dušana krije viševekovnu tajnu

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime