Најтеже на свету је бити СНАЈА: Децу никад не дојиш како треба, ако си лепа – не ваља, ако си запуштена, опет нешто ниси нормална

0
1129

Бескрајно духовит, али истинит опис, шта значи бити снаја у Србији, кружи интернетом. Ево како гласи!
Један од најтежих облика постојања на Земљи јесте бити СНАЈА. Што свекрви, што заови, што целој родбини. Има снајки па одмах најуре све у старту и нико не сме да им се меша у живот, а има и оних које желе, пак, да се допадну.
Колико се трудила да се допаднеш, пре или касније ће ти доћи вода до уста, и пожелећеш да отераш све у мајчину. Јер, ако си мршава, што си мршава, ако си дебела, што си дебела, ако си необразована, што ниси учила, ако ипак јеси то је твоја ствар.
Ако си лепа – не ваља, ако си запуштена опет ниси нешто нормална. Ако ти је кућа сређена могла би бити још сређенија, ако није иди убиј се одмах.
Децу обично не дојиш како треба, не облачиш, не храниш и не васпитаваш. Ако нећеш да правиш зимницу – не ваља а ако ипак хоћеш-не ради се то тако. Ако правиш колаче – могли би бити и бољи, а ако наручујеш – срам те било! Њеног СИНА НАД СИНОВИМА ионако нико не може волети као она, према томе џаба се цимаш.

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Правила која важе за све грађане: У тренутку кад број оболелих расте, ОВО морате знати!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име