Најједноставнији рецепт за бурек са сиром: Сочан и мекан као из пекаре

0
1231
Фото: Бакина кухиња

Потребно је: 1/2 кг тањих готових кора, 200 г сира, 2 јаја, 100 мл јогурта, уље.

Припрема: Издробити сир, додати јаја и јогурт и измешати. Прострести кору, мало је поуљити, намазати филом и увити.

Плех намазати уљем па увијену кору увити у круг као пуж и ставити на средину. Следећу исто тако увјати сад у плеху око средине и све у круг. Увијене коре премазати мало јогуртом и уљем. Пећи на 200 степени око 30-40 минута.

Pročitajte i  10 најлепших планина наше земље идеалних за летовање у Србији

Служити уз јогурт или кисело млеко. Пријатно!

Бакина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име