Невероватан сусрет филмских легенди! Ружица Сокић и Оливера Марковић ’91. налетеле на Шона Конерија! Ево шта су тражиле од њега

0
536
Фото: Фејсбук/Громаде филмске

Фејсбук страница “Громаде филмске” објавила је фотографију једног невероватног сусрета који се десио на лондонском аеродрому “Хитроу”.
На фотографији видимо величине српске филмске сцене – Ружицу Сокић и Оливеру Марковић, како узимају аутограм од прослављеног глумца Шона Kонерија.

Kако се наводи у опису фотографије, до овог сусрета је дошло 1991. године, када су глумице учествовале на Позоришном фестивалу у Единбургу са представом “Женски оркестар”.

Pročitajte i  Око овог српског села ОТИМАЛЕ су се велике СИЛЕ: Једино је било уцртано на мапи света

– Среле смо Џемса Бонда на аеродрому Хитроу! Прави женски “стампедо” упутио се као популарној мушкарчини Шону Kонерију. Нико није приметио да је с њим и његова друга супруга, Францускиња, сликарка. Није ни чудо – дама не изгледа нимало као његове партнерке из филмова, времешна је и, заиста, много ружна! Узалуд се пробијала и цичала: “Ја сам његова жена, ја сам његова жена” – писало је својевремено у тексту М. Радошевића за “ТВ ревију”.

Pročitajte i  Здрав ручак на кашику: Овако спремљену боранију и деца ће обожавати!

Извор: Новости

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име