Nepogrešiv znak da te neko ogovara ili da ćeš se posvađati sa nekim: Evo kako da protumačiš “slučajne” znake koje svakodnevno imaš

0
1050

Naš narod uvek je imao zanimljiva tumačenja različitih pojava koja se dešavaju kako u okolini tako i sa nama samima. Tako postoje vrlo zanimljiva obašnjenja o, na prvi pogled trivijalnim situacijama, kada nas zasvrbe uši, iskoči plik ili kada nam gore obrazi, uši… Međutim, koliko puta vam se desilo da vam ovakvi, posve bezazleni signali, zaista donesu novac, radost ili pak najave suze i bes?

Kada se dve osobe istovremeno umivaju iz istog umivaonika ili se brišu istim peškirom znak je da će se posvađati.

Pročitajte i  Osvanule tužne vesti: Preminula glumica Mira Furlan

Kada se dve osobe različitog pola istovremeno sagnu da nešto podignu, pa se pri tome sudare glavom, može se očekivati da se to dvoje zavole. Ako se ovo desi osobama istog pola to znači da će se posvađati, a ako su pak u svađi – znak je da će se pomiriti.

Kada se 4 osobe pri rastanku rukuju pa im se ruke ukrste, znak je da će uskoro doći do slavlja, svadbe, krštenja i sl. Ako to učine pri sastanku, doći će do svađe ili razodora među njima.

Pročitajte i  Običaji za drugi dan Božića: Slavimo Sabor Presvete Bogorodice - Ovom MOLITVOM odajte joj zahvalnost

Ako vam gore obrazi ili uši  znak je da vas neko ogovara, ako vam pak iskoči plik na jeziku to je takođe isti znak – neko vas ogovara.

Ako vam zvoni desno uvo čućete lepe vesti, a ako je levo u pitanju – vest će biti nepovoljna. Ako neko iz društva pogodi koje vam uvo zvoni onda će taj dobiti lepe ili loše vesti, a ako ne pogodi – vest ćete vi dobiti.

Pročitajte i  Molitva Svetom Vasiliju Velikom: Pomolimo se ovom velikom svetitelju i poslušajmo slavski tropar posvećen jednom od najvećih utemeljivača vere Hristove

Ako vas svrbe tabani, negde ćete putovati.

Ako vas svrbe usta znak je da ćete se ljubiti. Ako vas zasvrbi desno oko radovaćete se, a levo – znak je da će te plakati.

Ako vas svrbe obrve znak je da će vas neko osramotiti.

Kada vas zasvrbi nos – ljutićete se.

Ako se vrata od kuće sama otvaraju znak je da ćete dobiti goste.

Kada sto u kući puca – sluti na smrt.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime