Непогрешив знак да те неко оговара или да ћеш се посвађати са неким: Ево како да протумачиш “случајне” знаке које свакодневно имаш

0
1805

Наш народ увек је имао занимљива тумачења различитих појава која се дешавају како у околини тако и са нама самима. Тако постоје врло занимљива обашњења о, на први поглед тривијалним ситуацијама, када нас засврбе уши, искочи плик или када нам горе образи, уши… Међутим, колико пута вам се десило да вам овакви, посве безазлени сигнали, заиста донесу новац, радост или пак најаве сузе и бес?

Kада се две особе истовремено умивају из истог умиваоника или се бришу истим пешкиром знак је да ће се посвађати.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

Kада се две особе различитог пола истовремено сагну да нешто подигну, па се при томе сударе главом, може се очекивати да се то двоје заволе. Ако се ово деси особама истог пола то значи да ће се посвађати, а ако су пак у свађи – знак је да ће се помирити.

Kада се 4 особе при растанку рукују па им се руке укрсте, знак је да ће ускоро доћи до славља, свадбе, крштења и сл. Ако то учине при састанку, доћи ће до свађе или разодора међу њима.

Pročitajte i  На челу са моштима Светог владике Николаја: Патријарх Порфирије позвао народ на Спасовданску литију

Ако вам горе образи или уши  знак је да вас неко оговара, ако вам пак искочи плик на језику то је такође исти знак – неко вас оговара.

Ако вам звони десно уво чућете лепе вести, а ако је лево у питању – вест ће бити неповољна. Ако неко из друштва погоди које вам уво звони онда ће тај добити лепе или лоше вести, а ако не погоди – вест ћете ви добити.

Pročitajte i  Данас је Спасовдан, дан који доноси СРЕЋУ: Све планове које имате обавезно започните!

Ако вас сврбе табани, негде ћете путовати.

Ако вас сврбе уста знак је да ћете се љубити. Ако вас засврби десно око радоваћете се, а лево – знак је да ће те плакати.

Ако вас сврбе обрве знак је да ће вас неко осрамотити.

Kада вас засврби нос – љутићете се.

Ако се врата од куће сама отварају знак је да ћете добити госте.

Kада сто у кући пуца – слути на смрт.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име