Нов рецепт за савршене уштипке: Спремају се без брашна, а готови су за трен

0
1380
Фото: Јутјуб/принтскрин

Састојци:

Kромпир – 1 кг
Пармезан – 100 г
Јаја – 3 комада
Першун – 20 г
Бели лук – 2 чена
Презле- 80 г
Со, црни бибер
Уље за пржење – 200 мл
Припрема:

Kромпир скувати, а затим га изгњечити кашиком за пире. Додати презле, јаја, пармезан, издробљен бели лук, першун, со и бибер па све лепо умешати. Науљите руке и обликујте уштипке. Пржите их у тигању са обе стране док не порумене.

Pročitajte i  У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

Ствар укуса

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име