Oglasio se dr Nestorović i poručio OVO o MASKAMA – Ponovo ŠOKIRAO sve svojom izjavom!

1
2601

Doktor Branimir Nestorović je, pozivajući se na istraživanje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji je nacionalni Institut za javno zdravlje SAD, obelodanio svoj stav da smatra kako je nošenje maski nepotrebno u suzbijanju širenja koronavirusa?!

“Naučnik iz CDC, maske ne deluju”, napisao je kratko Nestorović uz objavu koji je podelio, a koja se odnosi na pomenuto istraživanje.

Pročitajte i  Medeved sa Palića ne gubi vreme u pećini: Pogledajte kako nestrpljivo prilazi i traži hranu od posetilaca!

Naime, istraživanje CDC ukazuje na to da nošenje maski ni na koji način ne umanjuje šansu da se pojedinac zarazi koronom.

“Studija CDC, koja je anketirala simptomatske pacijente sa Kovidom-19, otkrila je da je 70,6% ispitanika izjavilo da ‘uvek’ nosi masku, dok dodatnih 14,4% kaže da ‘često’ nosi masku. To znači da je ogromnih 85% zaraženih pacijenata prijavilo redovno nošenje maski! Samo 3,9% zaraženih reklo je da ‘nikada’ ne nosi pokrivač za lice”, navodi se u tekstu na koji se pozvao i sam dr Nestorović.

Pročitajte i  Slavimo Mitrovdan: Obeležavamo veliki praznik i krsnu slavu, a ovaj običaj posebno treba ispoštovati!

Zapravo, studija dovodi do saznanja da se desetine hiljada Amerikanaca svakodnevno zaražavaju koronom uprkos nošenju maski.

Ono što treba napomenuti jeste da je pomenuta studija u direktnoj suprotnosti sa tvrdnjama o maskama iznete od direktora CDC-a Robert Redfild, koji je na nedavnoj konferenciji tvrdio da je platnena maska sigurnija zaštita od korona virusa nego vakcina.

Pročitajte i  Reči Borislava Pekića koje treba DOBRO da ZAPAMTITE: Istine o životu koje će vas dobro prodrmati

(Kurir.rs/Republika)

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Izjava “direktora CDC-a Robert Redfild, koji je na nedavnoj konferenciji tvrdio da je platnena maska sigurnija zaštita od korona virusa nego vakcina.” je logički ispravan, jer nema zaštite kod postojećih i budućih vakcine za nepoznati virus. Bar ga nauka nije još upoznala…

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime