Огласио се др Несторовић и поручио ОВО о МАСКАМА – Поново ШОКИРАО све својом изјавом!

1
2010

Доктор Бранимир Несторовић је, позивајући се на истраживање Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), који је национални Институт за јавно здравље САД, обелоданио свој став да сматра како је ношење маски непотребно у сузбијању ширења коронавируса?!

“Научник из ЦДЦ, маске не делују”, написао је кратко Несторовић уз објаву који је поделио, а која се односи на поменуто истраживање.

Pročitajte i  Питање на које ни многи Београђани не знају одговор: Коју птицу у руци држи Победник?

Наиме, истраживање ЦДЦ указује на то да ношење маски ни на који начин не умањује шансу да се појединац зарази короном.

“Студија ЦДЦ, која је анкетирала симптоматске пацијенте са Kовидом-19, открила је да је 70,6% испитаника изјавило да ‘увек’ носи маску, док додатних 14,4% каже да ‘често’ носи маску. То значи да је огромних 85% заражених пацијената пријавило редовно ношење маски! Само 3,9% заражених рекло је да ‘никада’ не носи покривач за лице”, наводи се у тексту на који се позвао и сам др Несторовић.

Pročitajte i  Тајна која је претила да буде скандал- Да ли заиста принц Ђорђе Карађорђевић није имао потомке?

Заправо, студија доводи до сазнања да се десетине хиљада Американаца свакодневно заражавају короном упркос ношењу маски.

Оно што треба напоменути јесте да је поменута студија у директној супротности са тврдњама о маскама изнете од директора ЦДЦ-а Роберт Редфилд, који је на недавној конференцији тврдио да је платнена маска сигурнија заштита од корона вируса него вакцина.

Pročitajte i  Обишао је пола планете, али у овај српски град Тито није хтео ни да привири: Ево и зашто!

(Kурир.рс/Република)

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Изјава “директора ЦДЦ-а Роберт Редфилд, који је на недавној конференцији тврдио да је платнена маска сигурнија заштита од корона вируса него вакцина.” је логички исправан, јер нема заштите код постојећих и будућих вакцине за непознати вирус. Бар га наука није још упознала…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име