Očisti organizam od teške hrane: Proverene metode za mršavljenje i smanjivanje nadutosti

0
1944

Pijte toplu vodu sa limunom

Dan započnite toplom vodom i limunom. Limunadu bez zaslađivača pijte u toku dana umesto vode. Tako ćete hidrirati organizam i dati šansu bobrezima i jetri da se detoksikuju.

Pre svakog jela pijte mlak, biljni čaj kako bi vam creva pravilno funkcionisala. Čaj od komorača je odličan izbor, jer sprečava nadimanje, zatvor, gasove, žgaravicu, pa čak i iritaciju creva.

Dajte prednost biljnoj hrani

Nema potrebe da gladujete nakon praznika kako biste izgubili ubačene kalorije. Veoma je važno da svaki dan jedete raznovrsnu hranu koja obuhvata voće, povrće i biljne proteine. Obavezno jedite supice od povrća i to u velikim količinama.

Pročitajte i  Knjige i probušene cipele: Samo OVO je ostalo iza velikog vladike, sve ostalo DAO JE NARODU

Interval gladovanja 8/16

Ovaj poznati interval gladovanja je jednostavan način da dobijete prednost i rešite se viška kilograma. Poslednji obrok pojedite najkasnije u 19h. A zatim 16 sati ne smete da pojedete ništa. To znači da sledeći obrok treba da vam bude u 11h, a da pre toga ne jedete ništa. Smete da popijete kafu, čaj, limunadu i to je to. Ovaj sistem gladovanja je naučno dokazano koristan, jer sagoreva masti, obnavlja probavni sistem i td….

Pročitajte i  Pita krompiruša od gotovih kora: Sočna i bogata, idealna za svaki obrok

Fizička aktivnost

Fizička aktivnost bilo koje vrste, je korisna. Šetajte, vozite bicikl, sankajte se, idite na trening, radite gimnastiku i td… Bilo koji vid vežbanja će vam poboljšati raspoloženje i popraviti zdravlje!

Sauna i kupka

Visoka temperatura uklanja toksine znojem, što je važno za detoksikaciju i gubitak težine.

Jedite mudro

Pročitajte i  Da cela kuća zamiriše! Kolač sa jabukama i orasima obožavaće cela porodica

Izbegavajte pretrpavanje hranom. Jednostavno jedite kada ste gladni i jedite po malo. Pratite ono pravilo koje kaže da prestanete da jedete onaj momenat kada osetite da ste 80% siti.

Hrana može da izleči, ali isto tako može i da ubije čoveka, ako se ne vodi računa šta se jede, kako se jede i sa kime se jede!

(Stil)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime