Пар корака до НАЈХРСКАВИЈЕГ кромпира на свету: Унутра остају мекани, а споља савршено хрскави

0
596

Печени кромпир је у многим домовима међу омиљеним јелима. Брзо се припрема, а укусан је.

Међутим, многи не успевају да добију савршену хрскавост споља, док су унутра кромпирићи мекани.

Један мушкарац је поделио трик за најбољи печени кромпир на Тик Току, а видео показује поступак у само пар корака.

@jimlad83Reply to @anna_wr1ght how did I do?? #fy #jimlad #foryou #dadkitchen #roastitup #sunday #foodie #potatok #spud♬ Coming of Age – Blondes

Најпре, ставите уље на посуду за печење изагрејте у рерни 15 минута.

Pročitajte i  Лажне сармице од рибаног купуса: Ручак за ДЕСЕТКУ! Обожаваћете га!

У међувремену, кромпир кувајте у сланој води, све док не омекша, али да се не распадне.

Kромпир процедите и ставите у посуду, па га поспите глатким брашном.

Посуду добро протресите, док сваки кромпир не буде умотан у брашно.

Извадите посуду за печење из рерне и пажљиво додајте свој кромпир у уље.

Pročitajte i  Незаменљив руски народни лек: Свако вече ставите лист купуса на груди и одмах ћете видети промену

Оставите пар секунди да одстоји, а затим посолите и побиберите.

Након тога, следи трик – ставите неколико кашичица маргарина у посуду за печење.

Пеците на 180 Целзијуса 40 минута, а затим окрените кромпир и пеците још 30 минута.

Извор: Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име