Par koraka do NAJHRSKAVIJEG krompira na svetu: Unutra ostaju mekani, a spolja savršeno hrskavi

0
1107

Pečeni krompir je u mnogim domovima među omiljenim jelima. Brzo se priprema, a ukusan je.

Međutim, mnogi ne uspevaju da dobiju savršenu hrskavost spolja, dok su unutra krompirići mekani.

Jedan muškarac je podelio trik za najbolji pečeni krompir na Tik Toku, a video pokazuje postupak u samo par koraka.

@jimlad83Reply to @anna_wr1ght how did I do?? #fy #jimlad #foryou #dadkitchen #roastitup #sunday #foodie #potatok #spud♬ Coming of Age – Blondes

Najpre, stavite ulje na posudu za pečenje izagrejte u rerni 15 minuta.

Pročitajte i  Poslednji zapis iz dnevnika Lenke Dunđerski krije veliku tajnu: Ljubav prema 29 godina starijem pesniku odvela ju je PRAVO U SMRT

U međuvremenu, krompir kuvajte u slanoj vodi, sve dok ne omekša, ali da se ne raspadne.

Krompir procedite i stavite u posudu, pa ga pospite glatkim brašnom.

Posudu dobro protresite, dok svaki krompir ne bude umotan u brašno.

Izvadite posudu za pečenje iz rerne i pažljivo dodajte svoj krompir u ulje.

Pročitajte i  Osvežavajući sok od žalfije: Pravi letnji hit! Pravi se lako, a zdraviji je čak i od zove

Ostavite par sekundi da odstoji, a zatim posolite i pobiberite.

Nakon toga, sledi trik – stavite nekoliko kašičica margarina u posudu za pečenje.

Pecite na 180 Celzijusa 40 minuta, a zatim okrenite krompir i pecite još 30 minuta.

Izvor: Stil

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime