Patila je kad su nas BOMBARDOVALI, Cecu obožava, a EVO kako danas izgleda čuvena Kasandra

0
1697

“Kasandra” je venecuelanska telenovela snimana tokom 1992. i 1993. godine i imala je ni manje ni više nego 150 epizoda. Cela Srbija je gledala tada, i ljudi su toliko bili zaluđeni njome da su pisali peticiju Vladi Venecuele da se Kasandra oslobodi iz zatvora kako bi došla u Beograd da se kandiduje za predsednicu SR Jugoslavije.

Koliko je Kasandra bila popularna u našoj zemlji u to vreme govori i činjenica da je bila specijalni gost Hali sportova, ćerkama su pojedini davali ime Kasandra.

Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

Pročitajte i  OVO JE GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU RUSA I AMERIKANACA: Genijalno ovjašnjenje Nikite Mihalkova Momi Kaporu i danas se prepričava

“Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim”, kaže lepa glumica, koja dodaje da je veoma patila kada je naša zemlja bombardovana 1999. godine:

“Pratila sam sve vreme šta se dešava! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno obuzimao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite.”

Pročitajte i  Toliko su se voleli, da su UMRLI JEDNO ZA DRUGIM: Večna ljubav čuvene Riske bila je kao scenario za romantični film

Ona je priznala da prati mečeve Novaka Đokovića i da sluša Cecu.

Koraima se i danas bavi glumom i igra u Venecuelanskim telenovelama.

(ESPRESO)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime