За све љубитеље добре акције, вратоломних вожњи, нежних мангупа са београдског асфалта, трагањем за бољим животом и узвраћеном љубави – стигао је ексклузивни, први трејлер филма “Јужни ветар” редитеља и сценаристе Милоша Аврамовића, уједно и последњег филмског остварења глумца Небојше Глоговца.

Сценарио, настао из пера Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, инспирисан је аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље и осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих оних, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.

Pročitajte i  Дуго скривана тајна Оливере Марковић: Једну умрлицу чувала је до краја живота

“Овај сценарио је резултат моје потребе да на поучан начин пренесем млађим генерацијама све оно што сам као клинац доживео и преживео одрастајући 90-их година на улицама београдског насеља Миријево, окружен екстремним насиљем и сиромаштвом, у свету без хероја. Сценарио је посвећен мојим преминулим друговима и другарицама, а мој јунак говори у њихово име”, изјавио је Милош Аврамовић.

Pročitajte i  Пита са сиром и копривом од готовох кора: Најздравија икад за све љубитеље теста
Јужни ветр; Промо

Поред Милоша Биковића у филму играју и Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, као и гости из Бугарске Христо Схопов и Иваyло Захариев.

Ово узбудљиво филмско остварење отвориће овогодишњи Фестивал глумачких остварења у Нишу, док је београдска премијера заказана за 14. новембар.

Pročitajte i  Завирите у Калемегдан из 15. века: 3D реконструкција овог утврђења оставиће вас без даха

Noizz

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име