За све љубитеље добре акције, вратоломних вожњи, нежних мангупа са београдског асфалта, трагањем за бољим животом и узвраћеном љубави – стигао је ексклузивни, први трејлер филма “Јужни ветар” редитеља и сценаристе Милоша Аврамовића, уједно и последњег филмског остварења глумца Небојше Глоговца.

Сценарио, настао из пера Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, инспирисан је аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље и осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих оних, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.

Pročitajte i  Србин живео 130 година: Имао је 5 ЖЕНА, а сваког јутра радио је ИСТУ СТВАР која му је продужила живот

“Овај сценарио је резултат моје потребе да на поучан начин пренесем млађим генерацијама све оно што сам као клинац доживео и преживео одрастајући 90-их година на улицама београдског насеља Миријево, окружен екстремним насиљем и сиромаштвом, у свету без хероја. Сценарио је посвећен мојим преминулим друговима и другарицама, а мој јунак говори у њихово име”, изјавио је Милош Аврамовић.

Pročitajte i  Била је једна од НЕСТВАРНО ЛЕПИХ ЖЕНА са наших простора: Стекла светску славу, а због љубави са ОЖЕЊЕНИМ ПРЕДСЕДНИКОМ нашла се у центру планетарног скандала
Јужни ветр; Промо

Поред Милоша Биковића у филму играју и Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, као и гости из Бугарске Христо Схопов и Иваyло Захариев.

Ово узбудљиво филмско остварење отвориће овогодишњи Фестивал глумачких остварења у Нишу, док је београдска премијера заказана за 14. новембар.

Pročitajte i  Славни глумац био уверен да се никад неће женити, а ОНДА ЈЕ СРЕО СРПКИЊУ! Због ње се посвађао са ПОРОДИЦОМ, а своју децу учи да причају на српском

Noizz

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име