Посна боранија са рибом: Једноставно, здраво и укусно

0
500
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребно је:

1 главица црног лука
1 шаргарепа
веза белог лука
500 гр бораније (из замрзивача)
1 већи кромпир
1 кашика пире парадајза или 1 свежи
црвена млевена паприка
500 гр рибе по жељи
3 кашике кукурузног брашна
2 кашике хлебног брашна
1 кашичица црнене млевене паприке
соли, уља мл бибер
грануле белог лука
першунов лист

Припрема: Исецкати на ребра лук а шаргарепу на колутове па пропржити, додати боранију и кромпир на коцкице. Додати мало воде и динстати око 20 минута. Скинути са шпорета, додати млевену паприку , соли или сувог зачин, млевен бибер и све изједначити. Измешати брашно једно и друго, додати паприку црвену, 1 кашичицу белог лука у гранулама и уваљати рибу поређати по боранији. Мало је премазати са уљем па пећи на 220 степени око 30 минута.

Pročitajte i  Права истина о смрти Ђуре Јакшића: Име његовог убице данас носи једна улица у Шапцу

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име