Posna PUNjENA pogča: Hrskavi doručak ili večera koju ćete obožavati

0
537
Foto: Jutjub/printskrin/Bakina kuhinja

Potrebno je:

300 ml mlake vode
20 gr kvasca
1 kašičica šećera
malo soli
50 ml maslinovog ulja
450 gr brašna

Za nadev:

2 crvene paprike
1 kiseli krastavac
malo maslinki
5 čena belog luka
krupna so

Priprema: Kvasac potopiti u mlakoj vodi, pa dodati šećer. Kad nadođe dodati brašno, so, malo ulja i zamesiti glatko testo. Pokriti i ostaviti na toplom 30 mi.

Pročitajte i  Zaštita broj 1 od virusa! Evo kako da sami napravite osveživač vazduha, koji dezinfikuje

Istresti u podmazan pleh i masnim rukama razvući 2 cm u plehu. Poređati seckanu papriku, seckane masline i kiseli krastavac.

Beli luk iseći na pola pa ga pobosti u testo. posuti krunom solju i kimom i još malo premazati uljem..

Ostaviti da malo poraste pa peći na 220 stepeni C oko 20-30 min.. Pečenu pogaču malo pokriti i uživati u fantastičnom ukusu.

Pročitajte i  Vladika Nikolaj Velimirović: Pesimisti su ljudi čija duša nije sposobna za OVE tri stvari

Bakina kuhinja

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime