Посна ПУЊЕНА погча: Хрскави доручак или вечера коју ћете обожавати

0
1033
Фото: Јутјуб/принтскрин/Бакина кухиња

Потребно је:

300 мл млаке воде
20 гр квасца
1 кашичица шећера
мало соли
50 мл маслиновог уља
450 гр брашна

За надев:

2 црвене паприке
1 кисели краставац
мало маслинки
5 чена белог лука
крупна со

Припрема: Kвасац потопити у млакој води, па додати шећер. Kад надође додати брашно, со, мало уља и замесити глатко тесто. Покрити и оставити на топлом 30 ми.

Pročitajte i  Природни начин за фарбање јаја: Интезивно жута боја без отровних супстанци и са само 2 кашике овог зачина

Истрести у подмазан плех и масним рукама развући 2 цм у плеху. Поређати сецкану паприку, сецкане маслине и кисели краставац.

Бели лук исећи на пола па га побости у тесто. посути круном сољу и кимом и још мало премазати уљем..

Оставити да мало порасте па пећи на 220 степени Ц око 20-30 мин.. Печену погачу мало покрити и уживати у фантастичном укусу.

Pročitajte i  Мученичка смрт Гаврила Принципа и данас мистерија: Годинама сурово тортурисан издржавао је казну у страшним условима

Бакина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име