Proplakala ikona Svete Petke – Čudo u pravoslavnoj porodici, kakvo se ne pamti

0
800

U domu jedne srpske porodice u Čečavi nadomak Teslića u Republici Srpskoj porodična ikona Svete Petke je nedavno počela da mirotoči mirisno ulje.

Neobičan prizor je prvo primetio sin u petak oko 6 ujutru. Pomislili da je voda u pitanju, ali kada su dodirnuli, videli su da je to ulje. Zid ispod ikone je takođe bio mokar.

Pročitajte i  4 najlepše posne čoko - torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

“Ja ne mogu da opišem taj miris, kao cveće neko, ali ne znam tačno koje. Ni sama nisam sigurna o čemu se radi”, rekla je domaćica kuće za Kurir koja je želela da ostane anonimna.

Kako je navela, ulje je počelo da teče prvo iz levog oka na ikoni, pa iz krsta, a sada, čak i nekoliko dana kasnije, kapljice se mogu videti duž cele ikone Svete Petke.

Pročitajte i  Albert Ajnštajn o Srbima i srpskim kafanama: "Srbin pije od rođenja, pa do smrti; kako se rodi, kako raste, kad putuje, kad se ženi, kad se sahranjuje, pa ipak su Srbi genijalna nacija"

Svemu je posvedočio i lokalni sveštenik koji je potvrdio da ikona mirotoči i da se to može događati, ali da do sada nisu imali takva iskustva.

Kurir.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime