Пророчанство Баба Ванге за 2021. годину: Пронаћи ће лек за рак, судбина човечанства биће промењена!

1
2359

Вангелија Гуштерова, познатија као Баба Ванга добила је надимак „Нострадамус на Балкану“ због својих бизарних предвиђања која гледају на крај света 5079. године.

Изгубила је вид са 12 година и тврдила је да је истовремено постала свесна да јој је од Бога дат врло редак дар да види у будућност.

Непосредно пред своју смрт 1996. године, Ванга је предвидела да ће 2021. година бити година у којој ће бити “пронађен лек против карцинома”. Осим овога, тврдила је и да ће сада 45. председник Америке, сада већ бивши Доналд Трамп, “боловати од мистериозне болести, од које ће оглувети и имати оштећења на мозгу”

Pročitajte i  Филмови о Исусу Христу: 6 најбољих остварења о животу и страдању Исусовом

За 2021. је предвидела и атентат на “најмоћнијег човека Kремља”, али и то да ће извесни “Змај” овладати човечанством. Тврдила је и да ће управо предстојеће године исламски терористи да нападну Европу, а да ће користити хемијско оружје.

“Доћи ће тешка времена, људе ће делити вера. Бићемо сведоци великих катастрофа, које ће променити судбину човечанства, Ипак, то ће учинити и да се свест људи промени”, наводно је рекла.

Pročitajte i  У Острог се не иде кад вам је воља, већ кад вас Свети Василије позове: Ове ствари никако не смете радити кад идете пред овог свеца

Ако би ово и могло да се протумачи као нешто што ће се, метафорички или дословно, догодити, две су тврдње за које не знамо конкретно шта би могле да значе.

Прва је да ће се “три џина ујединити”, а друга да ће “људи почети да користе црвени новац”.

Извор: Стил.Курир

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Не измишљајте; никаква пророчица Ванга није била него обичан комунистички манипулатор!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име