Proročanstvo poslednjeg Tarabića: Evo zašto će svi želeti da se sklone baš u Srbiju

0
1946

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života.

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

Pročitajte i  NESREĆNI ŽIVOT NAJMLAĐE SRPSKE KRALjICE: Kao dete udali su je za 50 godina starijeg kralja Milutina, zamonašila se kako bi pobegla od njega, a ONDA...

“Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama”, govorio je tada sada pokojni Jovan.

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

Pročitajte i  Žena sa najčudnijim imenom u Srbiji: Dobila ga je iz najtužnijeg razloga

“Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada. Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće: “Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji”. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje”, pričao je Jovan Tarabić.

Pročitajte i  Nesrećna ljubav koja je trajala 48 godina: Bračni lomovi ruskog pisca Lava Tolstoja i njegove žene Sonje

Stil

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime