Пророчанство последњег Тарабића: Ево зашто ће сви желети да се склоне баш у Србију

0
3048

Јован Тарабић, последњи потомак чувених пророка Милоша и Митра Тарабића, твораца Kреманског пророчанства, преминуо је 2014. у свом родном селу Kремна, у 92. години живота.

Јован се последњи пут у медијима огласио 2012. године када је подсетио да оригинални рукопис Kреманског пророчанства никада није пронађен.

Он се, тврдио је овај последњи потомак велике породице пророка, налази затворен у једној флаши која је зазидана у једној старој кући у Ужицу.

Pročitajte i  Зашто је краљу Александру засметала тврђава Жрнов? Због градње Споменика Незнаном јунаку на Авали МИНИРАН ЈЕ древни српски град

“Пророчанство да ће сви Срби стати под једну шљиву измислили су наши непријатељи, али су се грдно преварили јер ће Србија ипак опстати упркос свим недаћама”, говорио је тада сада покојни Јован.

Он је, цитирајући своје видовите претке, поновио да ће Kрушевац бити српска престоница, Цариград православни, а Kосово опет српско.

Pročitajte i  Аутентично српско митолошко биће - баук: Страшило у животињском облику које улива страх

“Почеће општи рат, али Србија у томе неће учествовати, и сви ће од Европе до Америке журити да дођу у нашу земљу да би пронашли мир и сигурност. Што се тиче општег рата, главна битка ће се водити између Русије и Турске, и то на простору некадашњег Цариграда. Ал‘ наићи ће човек с истока на белом коњу и са плавим очима и казаће: “Стој народе, Бог на небу, цар на земљи”. Тај човек биће руски цар који ће ослободити све православне и српске земље”, причао је Јован Тарабић.

Pročitajte i  Последње речи младе кнегиње Зорке које су се обистиниле: Била је 20 година млађа од краља Петра, али је свој живот заложила за његов успех

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име