Proslavila se u seriji “Porodično blago”, a onda NESTALA: Popularna srpska glumica VRATILA se na KOSOVO!

0
2025
Foto: Jutjub/Printskrin

Serija “Porodično blago” mnogo puta se reprizirala na Javnom servisu Srbije, a zgode i nezgode junaka ovog popularnog telivzijskog projekta i dalje se prepričavaju. Mnogi se sećaju čuvenog Listera, kog je glumio Branko Cvejić, dok se njegova ćerka, kojoj nikada nismo saznali ime, pojavljuje u nekoliko epozoda. Nju je tumačila Anika Milićević, koja se danas preziva Grujić.

– Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: “Lepo što se baviš ovim poslom”, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala – rekla je ranije Anika, koja je glumu završila u Prištini.

Pročitajte i  Moć koju poseduje Časni Krst Gospodnji: Zbog čega je on najsvetiji znak i simvol naše vere
Foto: Anika Grujić

Ova šarmantna glumica je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću, kada je počelo bombardovanje 1999. godine.

– Taman je karijera krenula uzlazom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to ođednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo – kazala je ona jednom prilikom.

Pročitajte i  Deca u Srbiji sve kasnije progovaraju: Ovim trikovima, kojima su se služili naši preci, i dalje pribegavaju mnogi očajni roditelji

– Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo – dodala je Anika.

(Espreso)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime